Autoverhuur

Blue Bay Car Rental
"powered by National Curaçao"

Hoge Normen

Aangezien Blue Bay Car Rental nauw samenwerkt met National Curaçao kunnen wij dezelfde hoge normen garanderen als National Car Rental Worldwide. Hierdoor bieden wij een efficiënte en vriendelijke service en hoge kwaliteit auto’s tegen een concurrerend tarief.

Hotel Gasten

Als hotelgast kunt u vooraf reserveren via ofwel een e-mail of door gebruik te maken van de online applicatie op de website van National Curaçao; www.nationalcuracao.com. U kunt natuurlijk ook even langskomen bij de Blue Bay Hotel Receptie zodra u gearriveerd bent, om ter plekke een auto te reserveren. Tijdens de huurperiode is het prettig om te weten dat u altijd langs het National Car Rental kantoor op het resort kunt gaan voor vragen, hulp of andere benodigde diensten.

Blue Bay Bewoners

Bewoners van Blue Bay die al een klant zijn van Blue Bay Services hebben de unieke mogelijkheid om een auto te huren per e-mail, waarna deze bij aankomst geparkeerd voor uw huis zal staan. Na de huurperiode wordt de auto weer opgehaald door een van onze medewerkers (ook al heeft u het eiland al verlaten) en het huurbedrag zal worden opgeteld bij uw maandelijkse Blue Bay Services factuur. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze pick up dienst van Hato Vliegveld mocht u ter plekke een auto willen huren.

Service en Kwaliteit

Service en kwaliteit staan bij Blue Bay Car Rental “powered by National” hoog in het vaandel. Wij willen niet alleen auto’s verhuren; wij willen verzekeren dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun huur ervaring.

Onze Vloot

Bij Blue Bay Car Rental “powered by National Curaçao” bieden wij u een breed aantal auto’s aan waaruit u een keuze kunt maken. Of u nou gaat voor luxe, comfort, een familieauto of gewoon een auto voor uw zakelijke afspraken, wij voorzien in uw behoeftes. Neem een kijkje in onze galerij naar de beschikbare modellen.

Klik hier om onze algemene voorwaarden te lezen.

Contact

Blue Bay Curaçao “powered by National” is te vinden bij de Hotel Receptie van Blue Bay Resort.

Maandag – Vrijdag: 8:00 - 12:00 & 13:00 - 17:00
Zaterdag – Zondag: 8:00 tot 16:00
Tel: + 5999 869 4433
info@nationalcuracao.com